Social Icons

joi, 21 martie 2013

Vrei cele mai fine buze? Trebuie să încerci această mască homemade cu ciocolată!



Dacă ai buzele crăpate din cauza vremii reci, această mască homemade este cel mai simplu şi mai delicios remediu. O poţi încerca şi dacă eşti la dietă - nu trişezi, doar te bucuri de numeroasele ei beneficii.
Iarna s-a terminat, dar efectele ei negative încă se pot vedea pe pielea noastră, iar buzele, deşi le ignorăm uneori, nu sunt o excepţie.
Dacă şi ale tale sunt uscate şi crăpate, aplicarea rujului este un chin, asta ca să nu mai spunem nimic despre faptul că nici nu rezistă la fel de mult.
Din fericire, am descoperit un tutorial video simpatic, realizat de Alexis Wolfer, beauty editorul de la Beauty Bean, în care ni se arată, pas cu pas, cum să realizăm un scrub de buze cu efecte miraculoase.
Vei avea nevoie de o lingură de cacao praf, de o lingură de miere de albine şi de un pliculeţ de zahăr. Amestecă-le pe toate până obţii o pastă.
                Aplic-o cu degetele într-un strat subţire pe buze şi las-o să-şi facă efectul timp de 10 minute. Mierea are calităţi emoliente şi îţi va hidrata pielea buzelor, cacao conţine antioxidanţi, iar zahărul le va exfolia, delicat. După 10 minute, freacă-ţi uşor buzele cu degetul pentru a exfolia amestecul, apoi şterge-te cu un şerveţel sau clăteşte-te.
Iată, mai jos, şi filmuleţul cu întreaga procedură:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates