Social Icons

vineri, 12 aprilie 2013

Cum să-ţi menţii fardul pe pleoape întreaga zi



Fie că se întinde, fie că se adună inestetic în pliul pleoapelor, fardul de ochi îţi poate distruge look-ul perfect dacă nu îl aplici aşa cum trebuie. Descoperă mai jos câteva trucuri practice pentru a te asigura că vei avea un machiaj impecabil, întreaga zi.
Aplică baza de machiaj (primer)
Primul pas pentru a te asigura că fardul de pleoape nu se strânge sau nu se întinde inestetic este să aplici baza de machiaj (sau primer) înainte de a aplica fardul. Poţi folosi fond de ten dacă nu ai primer, dar formula acestuia din urmă îţi garantează un efect îndelungat.
Nu aplica cremă de ochi
Dacă vrei ca fardul să reziste mai mult pe pleoape, makeup artiştii îţi recomandă să sari peste aplicarea cremei de faţă şi pe această zonă. Chiar si cea mai delicată cremă este prea grasă pentru această zonă extrem de sensibilă şi va înrăutăţi situaţia. Dacă pielea de pe pleaoape va deveni grasă, fardul riscă să se strângă în faldurile lor.
Alege fard de ochi pudră
Fardurile cremă tind să se adune într-o linie pe pleoape mult mai mult decât echivalentul lor pudră şi, de aceea, nu sunt recomandabile în cazul unui machiaj care ai nevoie să reziste de dimineaţa până seara. Îţi sugerăm, aşadar, farduri pudră, pe care le poţi aplica în straturi succesive, cu o pensulă plată.
Fixează rezultatul final
Dacă vrei să te asiguri că machiajul ochilor îţi va rezista întreaga zi, îţi recomandăm să aplici un strat subţire de pudră translucidă deasupra. De fapt, makeup artiştii îţi sugerează să aplici această pudră peste întreaga faţă, pentru a fixa machiajul şi a ţine sebumul sub control.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates