Social Icons

luni, 13 mai 2013

Păr fără volum? Iată 3 trucuri utile!




Nu înţelegi cum de toate prietenele tale au mereu un păr strălucitor şi cu mult volum, în timp ce tu pierzi minute bune în fiecare dimineaţă doar ca să-l faci să stea cât de cât bine. Poate că ele apelează la unul dintre următoarele trucuri!
Alege şamponul potrivit
Te plângi că podoaba ta capilară nu are volum în timp ce tu foloseşti un şampon pentru păr vopsit sau unul pentru strălucire? Daca dă, atunci ai găsit una dintre cauze! Schimbă şamponul cu unul special creat pentru volum la care să adaugi şi un balsam. Aceste produse conţin de obicei polimeri ce au rolul de a ridica firul de păr de la rădăcină, făcându-l să pară mai bogat.
Învaţă să te usuci corect
Aplică pe părul ud, la rădăcină, o soluţie specială pentru volum. Ajutându-te de un pieptene cu dinţi mai deşi distribuie uniform pe toată suprafaţa firelor de păr soluţia. Dacă foloseşti  uscătorul de păr, utilizează o perie rotundă mare, cu care să apuci suviţele de păr de la rădăcină, iar treptat să o cobori spre vârfuri pe măsură ce direcţionezi jetul de aer cald. Odată ce această operaţiune s-a terminat, fixează coafura cu puţin fixativ, în funcţie de tipul de păr.
Un mic pont
În cazul în care până a doua zi părul şi-a pierdut forma şi nu ai timp să reiei operaţiunea cu peria de păr, pune câteva şuviţe pe bigudiuri mari şi ţine uscătorul un minut deasupra fiecăreia. La sfârşit trece mâna prin păr pentru a aşeza şuviţele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates