Social Icons

marți, 7 mai 2013

Paparazzi şi vedete (31)

Cele mai faimoase staruri de la Hollywood şi nu numai au luat parte ieri seară la Costume Institute Gala 2013, eveniment ce a marcat oficial deschiderea noii expoziţii de la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Desfăşurată în perioada 9 mai – 14 august, expoziţia numită PUNK: Chaos to Couture prezintă aproximativ o sută de ţinute ce documentează influenţa curentului punk asupra modei.  
Vezi ce au purtat vedele la MET Gala.

Organizată de celebra revistă de modă Vogue, Met Ball îşi propune în fiecare an să le provoace pe vedete, determinându-le să poarte rochii haute couture, fanteziste, pe care nu le-ar îmbrăca la alt eveniment.Tema vestimentară din acest an a fost stilul punk aşa că vedetele prezente s-au întrecut în ţinute extravangante şi nonconformiste.
Nina Dobrev a fost absolut fabuloasă! Rochia inedită este opera designerului Monique Lhiullier şi nu putem decât să o felicităm pe Nina pentru alegere! Mixul salopetă din dantelă şi fustă amplă de tul, plus coafura cu o subtilă tentă punk, s-au potrivit perfect!
Kristen Stewart (ţinuta Stella McCartney

Blake Lively a purtat la gală o rochie somptuoasă semnată Gucci Premiere. Rochia gri împodobită cu pene argintii şi bucăţi franjurate de material i-a pus în evidenţă silueta, iar coafura chic şi machiajul smokey i-au pus în evidenţă frumuseţea naturală!

Prinţesa Muzicii Country, Taylor Swift, s-ar putea transforma într-o adevărată Prinţesă Punk am zice noi, mai ales dacă luămîn considerare ţinuta ei de la Met Gala. Îmbrăcată într-o rochie semnată de J.Mendel cu podoabe în zona gâtului şi zone transparente în jurul pieptului şi taliei, pe covorul roşu de la Muzeul Metropolitan de Artă Taylor şi-a lăsat părul să îi cadă pe umeri.
Rooney Mare, protagonista versiunii americane a filmului The Girl With The Dragon Tattoo a fost şi ea în temă, a impresionat şi de această dată, mai ales că stilul ei obişnuit împrumuta destul de des elemente din moda punk. Cu o rochie albă, Givanchy, tânăra a îndrăznit să iasă din tipare şi să lase ţinutele negre care au făcut-o atât de celebră acasă. Cu umeri ahitecturali şi decupătura supradimensionată în partea de faţă, ţinuta lui Rooney a avut în mod cert atitudine. 
Stacy Kiebler, iubita lui George Clooney, a purtat o rochie scurtă, cu aplicaţii şi ţinte. Ţinuta Rachel Roy a fost accesorizată cu o pereche de pantofi care a împărţit criticii de modă în două tabere: în timp ce unii au lăudat-o pentru alegerea curajoasă, alţii au desfiinţat-o şi au scris că nu se potrivesc absolut deloc cu restul look-ului.
Cea mai frumoasă femeie din lume, Gwyneth Paltrow, şi-a făcut timp între evenimentele de promovare a noului său film, Iron Man 3 şi a venit şi ea la gală. Din păcate, actriţa a ales o rochie roz aprins pentru care a fost criticată de fani.
Sarah Jessica Parker a respectat dress code-ul serii - vestimentaţia de inspiraţie punk, şi a impresionat cu o rochie Giles Deacon şi cu o "pălărie" spectaculoasă cu o creastă imensă creată de Philip Treacy. Actriţa din Sex and the City şi-a completat ţinuta cu bijuterii Fred Leighton and Repossi şi cizme Louboutin. Vedeta a reuşit să impresioneze şi la capitolul coafură, cu o împletitură de efect. Vedeta a făcut însă un gest nesăbuit pe covorul roşu: şi-a ridicat rochia, lăsându-şi lenjeria intimă la vedere.





La fel de sexy ca întotdeauna, Îngeraşul Victoria’s Secret Doutzen Kroes a purtat o superbă rochie neagră Theyskens Theory, care a atras atenţia mai ales în zona bustului, care semăna cu o adevărată platosă de războinică. În ton cu tema galei, ea a şi-a prins părul într-un coc strâns pe spate şi şi-a făcut un machiaj rock, care au prins-o de minune.
Uma Thurman a arătat senzaţional în rochia olive Zac Posen. Croiul i-a avantajat silueta, iar rujul corai a fost foarte inspirat ales.
Elegantă, rafinată, delicată, dar îndrăzneaţă! Jessica Alba a mizat la MET pe Tori Burch, designerul ce a semnat rochia din dantelă cu decupaje sexy. Clutch-ul cu ţepi aurii a fost touch-ul final perfect. 
J Lo nu îşi arată deloc vârsta. În compania iubitului ei în vârstă de 26 de ani, diva latino pare o femeie care de abia a împlinit 30, deşi în buletin are 43 de ani. Jennifer Lopez ştie cum să se facă remarcată. De data aceasta, artista a reuşit să atragă atenţia cu o rochie Michael Kors, mulată, cu trenă, cu imprimeu de leopard şi cu spatele gol. Pentru a nu încălca complet dress code-ul serii - punk, J Lo şi-a făcut o coafură excentrică: vedeta a impresionat cu o creastă stylish.
Katie Holmes a vrut să fie o prezenţă graţioasă la Met Gala, ediţia 2013, şi nu a respectat dress code-ul impus de organizatori - vestimentaţia de inspiraţie punk. Din păcate, toate privirile s-au concentrat asupra aspectului său fragil. Actriţa a îmbrăcat o rochie albă Calvin Klein, cu spatele gol, lucru care s-a dovedit până la urmă un mare dezavantaj. Paparazzii i-au surprins spatele scheletic pe covorul roşu. Criticii de modă nu au apreciat prea tare vestimentaţia lui Katie, comparând franjurii rochiei sale albe cu hârtia igienică. După divorţul de Tom Cruise, Katie Holmes vrea să redevină o femeie independent şi să se facă din nou respectată, ca actriţă, la Hollywood. Dacă în timpul căsătoriei era foarte selectivă în ceea ce priveşte rolurile pe care le accepta, acum actriţa este dispusă să facă şi compromisuri. "Sunt pregătită să accept şi roluri mult mai provocatoare. Am muncit atât de mult de la o vârstă fragedă pentru cariera mea, încât pe urmă am simţit că trebuie să mă concentrez mai mult pe familie. Acum mă simt mult mai echilibrată şi mai am multe de arătat. Întotdeauna am avut senzaţia că am pus cariera pe primul loc şi viaţa personală pe al doilea", a spus Katie Holmes pentru C Magazine.

Mixul dantelă mov-bleumarin peste roz zmeură este atipic, dar de efect. Minka Kelly a fost superbă la MET Gala, iar rochia Carolina Herrera a fost pusă în valoare de actriţă. 
Beyonce nu a avut una dintre cele mai reuşite apariţii ale sale la Met Gala, însă decolteul său provocator a reuşit să distragă atenţia de la rochia exagerat de încărcată.  "Cineva să îi spună lui Beyonce că stilul baroc nu este punk", au început ziariştii de la Daily Mail articolul despre vestimentaţia cântăreţei la Met Gala. Artista a fost criticată pentru că nu a respectat dress code-ul serii, dar şi pentru că rochia sa nu a fost chiar cea mai bună alegere. Beyonce a vrut să aibă o apariţie de efect, motiv pentru care a ales o rochie Givenchy cu umerii goi şi cu un imprimeu auriu, cu flăcări. În partea de sus, rochia vedetei este din piele lăcuită. Şi ca şi cum nu ar fi fost suficient de încărcată, Beyonce a mai şi accesorizat-o cu o curea. Diva şi-a completat ţinuta cu o pereche de cizme înalte, imprimate cu acelaşi model ca şi rochia, şi cu o pereche de mănuşi asortate. 
Însoţită de iubitul ei, Kanye West, Kim Kardashian a defilat pe covorul roşu al galei Met într-o rochie cel puţin ciudată. Deşi evenimentul a fost dedicat curentului punk şi mai toate vedetele au ţinut cont de dress code-ul impus, Kim a ales această rochie cu imprimeu floral semnată Givenchy. De parcă rochia nu ar fi fost de ajuns, ea a purtat mănuşi şi sandale, ambele cu acelaşi imprimeu. Deşi e însărcinată, Kim a ales o croială foarte sexy, rochia fiind mulată şi cu o crăpătură adâncă pe picior. Îmbrăcat tot de Givenchy, Kanye West a fost mult mai stilat, într-un costum negru foarte simplu şi o cămaşă albă. Se pare că rochia lui Kim Kardashian a fost o alegere de ultim moment. Ea pregătise altă ţinută, dar pentru că s-a tot îngrăşat, prima rochie aleasă nu i-a mai venit, deşi a fost modificată de cinci ori. Chiar şi rochia Ginvenchy a fost modificată. Iniţial, aceasta nu avea mâneci, însă stilistul lui Kim a sfătuit-o să nu îşi expună braţele tot mai groase. 
Madonna, 54 de ani, a atras atenţia instantaneu, de cum a ajuns pe covorul roşu, cu ţinuta sa excentrică.  Cântăreaţa a venit mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, cu o jachetă punk-rock, creată de Givenchy, în partea de sus, şi doar ciorapi negri, fără fustă sau pantaloni, în partea de jos. Pentru a-şi completa ţinuta extravagantă, diva muzicii pop a purtat pantofi roz şi o perucă neagră cu tunsoare bob şi breton.
În ceea ce o priveşte pe Katy Perry, ea a încercat să menţină spiritul sărbătorilor pascale şi a îmbrăcat o rochie cu motive religioase, pe care a accesorizat-o cu bijuterii care amintesc de portul preoţilor.
Vedeta a purtat o rochie bej, cu manşete de catifea şi acoperită cu o plasă de culoare neagră. Miley Cyrus şi-a accesorizat ţinuta cu două inele imense, cercei discreţi şi pantofi cu toc, într-o culoare metalizată. Dacă machiajul artistei a fost unul discret şi i-a conferit un look fresh, tineresc, perfect pentru vârsta ei, la capitolul coafură, hairstylist-ul lui Miley a dat-o în bară. Vedeta a apărut cu o coafură cu ţepi, sub care se vedeau rădăcinile închise la culoare ale părului său. De când s-a tuns, Miley a încercat mai multe moduri de a-şi aranja părul şi părea că a reuşit să găsească un echilibru între stilul său nonconformist şi un look care să o avantajeze.
Jennifer Lawrence (rochie Christian Dior) & Marion Cotillard (rochie Christian Dior)
Gwen Stefani (ţinuta Maison Martin Margiela şi bijuterii Fred Leighton) & Gavin Rossdale
Cameron Diaz (ţinuta Stella McCartney)
Anne Hathaway (rochie Valentino)













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates