Social Icons

luni, 10 iunie 2013

Pantalonii largi, perfecţi pentru vară

         Vara aceasta este momentul perfect să încerci trendul pantalonilor largi. Motivele sunt nenumărate: sunt exotici, comozi, foarte versatili şi uşor de purtat într-o zi caniculară.
            Imprimeuri exotice
         Alege o pereche de pantaloni largi cu un imprimeu exotic, inspirat din opulenţa ţesăturilor orientale. Poartă-i cu un top într-o singură culoare şi alege fie un colier supradimensionat, fie mai multe lanţuri lungi. Completează ţinuta cu sandale şi o geantă mare sau o pereche de pantofi şi un clutch, în funcţie de situaţie.
            O vară în culori
         Un mod simplu de a integra culoarea în ţinuta ta este alegând o pereche de pantaloni largi, într-o nuanţă vibrantă. Perfect pentru noul sezon este verdele, pe care îl poţi combina fie în varianta clasică, cu un top alb, fie cu un top de o altă culoare.
            Roşul, vedeta verii
         Atunci când nu şti ce să porţi, alege roşu. O astfel de nuanţă îţi va asigura o apariţie de senzaţie, atât dacă alegi să o combini într-o ţinută casual, cât şi dacă o porţi la o petrecere. Poţi combina o astfel de pereche de pantaloni şi cu un top cu dungi, pentru o ţinută de inspiraţie marină.
            Ţinute casual în culori
         Fuchsia este o culoare foarte îndrăzneaţă şi foarte versatilă. Dacă nu şti cum să porţi o astfel de nuanţă pe timpul zilei, alege o pereche de pantaloni lejeri şi crează un look relaxat şi aparent nestudiat.
            Pantalonii nude în ţinute de petrecere
         Poţi purta pantalonii largi şi la o petrecere. Un astfel de model, nude, merge perfect cu accesorii metalice, si topuri delicate. poţi încerca chiar şi o ţinută all nude, pornind de la acest model de pantaloni.
            Pantalonii largi în ţinuta de birou
         Pantalonii largi pot fi integraţi şi în ţinuta de birou. Alege o nuanţă de crem sau maro şi adaugă fie un top feminin fie o cămaşă clasică şi un sacou. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates