Social Icons

luni, 17 iunie 2013

Scapă de pungile de sub ochi în mod natural

        Oricât de mult ți-ai dori să le ignori, pungile de sub ochi sunt acolo pentru a-ți strica ziua și pentru a te face să pari mai obosită și mai în vârstă decât ești. Este timpul să iei măsuri și să înveți să scapi de ele!
        Apariția lor este determinată de mai mulți factori, printre care un stil de viață dezechilibrat, somn insuficient, tendința de a mânca alimente prea sărate, precum și un stil de viață sedentar. Totuși, dacă știi că nu te încadrezi în nici o categorie, dar pungile se încăpățânează să fie prezente, atunci nu-ți mai rămâne opțiunea să dai vina pe genetică.
        Procesul de formare al acestora este destul de simplu. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, ligamentele de pe față se rup, iar pielea își pierde elasticitatea. Grăsimea se supune legilor gravitației și astfel se formează inesteticele semne.
        Poți ameliora aspectul acestora cu ajutorul unor remedii făcute în casă. Printre cele mai indicate sunt feliile de castraveți, feliile de cartofi, dar și pliculețele cu ceai. Secretul eficienței acestora constă în faptul că înainte de utilizare trebuie introduse la frigider pentru cel puțin o oră. Răceala constrictă vasele de sânge, iar pielea nu mai are acel aspect pufos. De asemenea este posibil ca pungile să se formeze din cauză că organismul tau are tendința de a acumula apă. În acest caz, trebuie să mai adaugi o pernă sub cap în timpul somnului pentru ca corpul tău să dreneze mai ușor excesul de lichide.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates