Social Icons

sâmbătă, 6 iulie 2013

Paparazzi şi vedete (37)


Porţia ta săptămânală de noutăţi din Showbiz.


  Ţinuta cu care Rihanna a ieşit în evidenţă la prezentarea de modă Chanel. De ce nu s-a mai uitat nimeni la modele de pe podium
Recunoscută pentru stilul vestimentar excentric şi încercările îndrăzneţe, Rihanna a reuşit să fie în centrul atenţiei şi la show-ul Chanel, de la Paris. Deşi a fost prezentă la un show de modă, unde se presupune că noile creaţii prezentate ar fi trebuit să fie în prim plan, toate obiectivele fotografilor au fost îndreptate spre Rihanna. Cântăreaţa a ales o vestimentaţie îndrăzneaţă pentru show-ul Chanel şi a purtat o rochie albă tip pulover, cu nasturi pe care i-a închis doar în dreptul abdomenului. Fără sutien, cu picioarele la vedere, Rihanna nu a lasat loc imaginaţiei, arătând aproape tot prin rochia semitransparentă, chiar şi o parte din tatuaje. Vedeta şi-a accesorizat rochia cu mai multe margele, geantă şi pantofi Chanel.
Kristen Stewart la Chanel Couture Show
De când s-a despărţit de Robert Pattinson, Kristen Stewart pare din ce în ce mai încrezătoare în sine, apariţiile sale la evenimentele mondene fiind foarte bine puse la punct. Prezentă la show-ul de modă Channel, din Paris, actriţa a reuşit să impresioneze pe toată lumea cu apariţia sa. Foarte încrezătoare, cu o alegere vestimentară potrivită pentru stilul său, Kristen Stewart nici măcar nu a părut a fi afectată de ştirile despre noua iubită a lui Robert Pattinson. Jovială şi zâmbitoare, vedeta din Twilight a răspuns întrebărilor puse de jurnalişti şi i-a lăsat pe fotografi să-i facă poze, lăsând impresia că se simte mai bine ca niciodată. Asta în ciuda faptului că presa americană a dezvăluit că Robert Pattinson are o nouă iubită, Rlley Keough, nimeni alta decât strănepoata lui Elvis Presley şi cea cu care Kristen a jucat în filmul The Runaways. Pentru evenimentul de la Paris, vedeta a optat pentru o ţinută stil rock, adică o pereche de pantaloni scurţi negri, un sacou alb, la care a accesorizat o pereche de sandale negre, cu toc, mănuşi din piele de motociclist, mai multe brăţări şi o poşetă Channel. Kristen a mai atras atenţia şi prin cele două tatuaje proaspăt realizate, fiecare simbolizând, spun specialiştii, infinitul.
James Franco vrea să regizeze un film după "Zgomotul şi furia", de William Faulkner, ce actor celebru ar putea juca rolul principal
Actorul James Franco vrea să regizeze un film după romanul din 1929 al lui William Faulkner "Zgomotul şi furia" şi doreşte să îl includă în distribuţia acestei adaptări pe John Hamm, starul serialului "Mad Men". James Franco va fi regizor şi actor în această producţie şi este dispus să îşi muleze programul după cel al starului din "Nebunii de pe Madison Avenue/ Mad Men". Hamm ar trebui să joace rolul lui Compson în filmul a cărui acţiune are loc în anii '20, prezentând o familie de aristocraţi, informează contactmusic.com. "Suntem în grafic, dar mai trebuie puse la punct câteva detalii, până ne vom simţi siguri pe proiect", a spus starul de 35 de ani. Scenariul este semnat de James Franco, alături de Matt Rager, producătorii sperând că filmările vor începe în toamnă. James Franco este apreciat la Hollywood nu doar ca actor, ci şi pentru dorinţa de diversificare a carierei sale. Astfel, starul american s-a aventurat deja în domenii diverse - a regizat câteva documentare şi scurtmetraje, a creat proiecte multimedia, s-a implicat în proiecte teatrale şi de dans experimental, a organizat expoziţii de artă şi îşi continuă studiile superioare la câteva universităţi americane. Totodată, în 2012, Franco şi-a făcut debutul şi în industria muzicală cu albumul "MotorCity".
Sophia Loren revine în lumea cinematografică cu un rol în filmul The Human Voice care va fi regizat de fiul ei, Edoardo Ponti. Legendara actriţă italiană va apărea din nou pe marele ecran într-un rol principal după o pauză de aproape un deceniu. Presa italiană a scris că vedeta în vârstă de 78 de ani va juca în producţia The Human Voice care va fi regizat de Edoardo Ponti, fiul ei de 40 de ani. Filmul are la bază povestea primei interpretări realizate de o persoană în 1930, scrisă de poetul francez Jean Cocteau. Spre deosebire de versiunea teatrală care a fost scrisă în franceza, cea pentru film va fi în dialect napoletan. Filmările care vor începe în această lună, vor avea loc în Roma, Napoli şi Ostia, oraşul-port din vestul Romei, acestea urmând să dureze aproximativ trei săptămâni. Rolul din această producţie va fi primul după o pauză de trei ani, atunci când a jucat într-un film italian, La mia casa e’ piena di specchi (My House if Full of Mirrors), o autobiografie în care a intrerpretat rolul mamei sale, iar Margareth Made a jucat-o pe tânăra Loren. Acesta va fi primul rol principal al Sophie Loren după cel din Peperoni ripieni e pesci in faccia (Too Much Romance … It’s Time For Stuffed Peppers), o comedie regizată de Lina Wertmueller, în 2004. În ceea ce priveşte colaborarea cu fiul ei, aceasta va fi a doua producţie la care lucrează amândoi, după drama din 2002, Cuori estrani (Between Strangers), film care a marcat şi debutul ca regizor al lui Ponti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates