Social Icons

sâmbătă, 13 iulie 2013

Paparazzi şi vedete (38)

Porţia ta săptămânală de noutăţi din Showbiz.
Kristen Stewart începe repetiţiile pentru „Camp X-Ray ” cu voie bună
Kristen Stewart se întoarce în cele din urmă în faţa camerelor şi în conformitate cu spusele unui coleg, repetiţiile nici că ar putea să fie mai frumoase! Din fericire, Kristen Stewart a început să lucreze pentru noul film „Camp X-Ray ”, şi colegul ei Joseph Julian Soria ne-a oferit câteva noutăţi de la repetiţii. Joseph a postat pe Twitter mesajul: „#CampXRay repetiţiile cu Peter şi Kristen au fost aşa de bune! Vibraţii foarte bune!” Joseph se referă la Peter Sattler, directorul şi scenaristul filmului „Camp X-Ray ”. În film mai joacă şi Lane Garrison şi Peyman Moaadi.
Rihanna la cumpărături în Monaco doar în costum de baie
Cântăreaţa de „diamant” dovedeşte încă o dată că poate să facă orice îşi doreşte! Riri a mers la cumpărături cu un grup de prieteni în Monaco, vinery 12 iulie. În loc să poarte haine normale vedeta a decis să poarte un costum de baie one-piece şi o bluză. Mai târziu a doua zi, Rihanna ne spunea pe Twitter că se află pe iaht, deci presupun că a fost doar practică şi a decis să poarte costumul de baie şi la cumpărături, astfel încât să nu mai trebuiască să se schimbe. Vedeţi, a avut intenţii bune! Este cool sau este un pic nepotrivit gestul cântăreţei?
Jane Lynch divorţează de Lara Embry
Atât de trist. Un alt cuplu de la Hollywood decide să se despartă după patru ani căsătorie. Jane Lynch şi-a încheiat oficial căsătoria cu psihologul Lara Embry în 12 iulie. Jane a intentat divorţul în Los Angeles invocând diferenţele ireconciliabile. În iunie, Jane, a anunţat că va divorţa de soţia ei Lara. „Lara şi eu am decis să divorţăm”, spunea Lynch într-o declaraţie de la vremea aceea „A fost o decizie dificilă pentru noi, aşa cum ne pasă una de alta. Cerem intimitate pentru a putea rezolva această problemă de familie.” Jane s-a căsătorit cu Lara în California în anul 2009, la o stângere de fonduri, cu toate aceastea căsătoria gay nu a fost legală la vremea aceea în California. S-au căsătorit oficial, mai târziu, în Massachusetts în mai 2010. Ele nu au avut un contract prenupţial şi prin urmare toate bunurile vor fi împărţite în jumătate. Embry, are două fiice, dar cele două nu au avut copii împreună.
Robert Pattinson pozează în cada de baie pentru campania Dior
Casa de modă franceză a publicat o poză pe Twitter cu Rob zâmbind foarte timid pe marginea unei cade de modă veche, cu capul sprijinit în mâna stângă. Cei de la Dior abia se pot abţine să nu-şi arate entuziasmul de al avea pe Rob ca imagine pentru cea mai nouă linie de parfumuri pentru bărbaţi. Poza a fost însoţita de comentariul: „O nouă poveste este pe cale să înceapă. Robert Pattinson pentru parfumul de bărbaţi Dior. #DiorRob.”
Primele poze din sezonul 5 din Vampire Diaries
Vedetele din The Vampire Diaries le oferă fanilor o câteva imagini în avans pentru sezonul 5! The Vampire Diaries va apărea din nou din 10 Octombrie. Şi pentru că vedetele îşi iubesc fanii la fel de mult cum noi îi iubim pe ei, ei ne împărtăşesc experienţa pe Twitter. De la Ian Somerhalder (Damon) şi de la Candice Accola (Caroline) avem prima zi la colegiu. Ian ne arată inelul faimos a lui Damon, iar Candice datorită aparatului Ninei Dobrev ne arată unde va avea loc filmarea primei scene din sezonul 5.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates