Social Icons

sâmbătă, 27 iulie 2013

Rooxana are câteva poveşti

             Se numeşte „Promise of love”. Rezumat: „Sir Damon de Rothschild urmează să devină conducătorul tărâmului Skyfall, dacă Sir Evelyn nu se întoarce în termen de două săptămâni. Însă ca oamenii să-l primească cu braţele deschise şi pentru a-şi asigura siguranţa, Sir Damon trebuie să îndeplinească o condiţie esenţială: să se căsătorească.Femeia cu care va alege să se căsătorească este nimeni alta decât cea care a avut curajul să-i dea nu o palmă, ci două, în public. Astfel, o răpeşte şi o duce la castel, încercând să o convingă să se căsătorească cu el. Însă lui Damon i se va promite un lucru. Va fi promisiunea dusă la bun sfârşit? Răzbunare, pasiune, iubire, ură, trădări şi minciuni. Nimic nu e ceea ce pare şi totul se va schimba.” Îl găsiţi aici.
              Se numeşte „ Drumuri încrucişate” (terminat). Rezumat: „Viaţa Andreei pare să se ducă pe râpă. Întâi, este concediată. Apoi, observă că garderoba ei este învechită. Decide să-şi schimbe viaţa şi să trăiască după propriile dorinţe. Astfel, începe cu cel mai simplu lucru: cumpărăturile. Dar ce se întâmplă când rămâne blocată în liftul din mall cu Alex, un tip care tocmai îşi părăsise prietena şi fugea de ea? Genul bad-boy,de care trebuie să stai departe, şi totuşi, nu reuşeşti. Ar putea să aibă o relaţie serioasă? O comedie-romantică despre relaţia a doi tineri...îndrăgostiţi.” Îl găsiţi aici.
              Se numeşte „Între dragoste şi jurământ” (terminat). Rezumat: „Bella este o fată obişnuită…cel puţin aşa credea până la vârsta de 11 ani când s-a întâmplat…s-a întâmplat într-o seară în care, în loc să se uite la desene animate, a fost martora asasinării părinţilor ei de către nişte Gavefi. Ea a jurat că se va răzbuna şi îi va omorâ pe toţi Gavefii care îi ies în cale. A avut grijă mătuşa ei de ea până la vârsta de 18 ani, apoi a lăsat-o pe cont propriu. Are deja 19 ani şi este singură, neavând nici măcar un prieten sau vreo rudă. Nu vorbeşte cu nimeni şi toată lumea îşi bate joc de ea. Nu mai vrea să aibă încredere în nimeni până când apare el…Shane este un Gavef, dar ea nu ştie, îndragostindu-se. În curând va afla şi ea de puterile pe care le posedă şi că este o Clersă. De asemenea nu ştie nici că Shane este unul dintre cei buni, nu ştie că s-a dat un razboi în neamul lor, între cei buni şi cei răi, rămănând doar cei buni. Când va afla că el este unul dintre ei ce va face? Îşi va alege iubirea sau va prefera să îşi ducă jurământul la bun sfârşit? Va avea puterea să îl mai asculte, încercând să îi explice situaţia?” Îl găsiţi aici.
              One-shootul se numeşte „ Just a dance to change my life” şi îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates