Social Icons

luni, 28 octombrie 2013

3 obiceiuri care îţi degradează părul

         Există anumite lucruri pe care le faci în mod automat, care îşi pot lăsa amprenta pe felul în care arată părul tău. Iată ce ar trebui să scoţi din obişnuinţă:
 • Perierea excesivă a părului, trecerea mâinii prin el cu regularitate, şamponarea cu mişcări prea dure – toate pot fragiliza firele de păr şi, în cele din urmă, le pot rupe. Fii delicată şi moderată atunci când vine vorba despre ritualul cotidian de îngrijire – lucrurile mărunte sunt cele care fac diferenţa pe termen lung.
• Majoritatea formulelor de colorare, ondulare sau întindere a părului sunt periculoase doar dacă sunt lăsate să acţioneze mai mult decât trebuie. Aşa că ai face bine să respecţi timpul indicat în prospect.
 • Probabil ai observat că, după o perioadă lungă în care ai purtat părul prins în coadă, firele de păr se degradează chiar acolo unde au fost fixate de elastic. Mai mult, din păcate, orice accesoriu sau coafură care imprimă presiune constantă asupra rădăcinii părului poate degrada serios firele chiar de la rădăcină. Ce poţi să faci? Foloseşte produse care susţin rezistenţa părului, iar atunci când trebuie să îţi prinzi părul, să îl împleteşti sau să îi pui extensii, ai grijă ca senzaţia imediat următoare să nu fie aceea de „foarte strâns pe scalp“.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates