Social Icons

luni, 7 octombrie 2013

Machiaj la şcoală: Evidenţiază-te prin naturaleţe

       Ţinuta nu este singurul aspect important pentru domnişoarele care se pregătesc pentru şcoală. Machiajul la şcoală reprezintă o adevărată problemă, mai ales dacă regulile îl interzic. În cazul în care nu doreşti să renunţi la folosirea produselor de înfrumuseţare, iată câteva sfaturi pe care le poţi urma, pentru a te machia discret şi pentru a părea cât mai naturală.
       Dacă îţi place să te machiezi şi nu vrei să renunţi la acest obicei atunci când te duci la şcoală, optează pentru un machiaj natural, care să îţi scoată în evidenţă trăsăturile. Ingredientele pe care trebuie să le ai la îndemână sunt fardul în culori discrete, cum ar fi bejul, piersica şi rozul pal precum şi un fard gri închis, mascara, creionul kohl de culoare albă, blush-ul şi gloss-ul pentru buze. Dacă ai ochii verzi, poţi apela la un fard de culoarea lavandei, pe care trebuie să îl aplici, însă, într-o cantitate mică, pentru a evita un machiaj strident.
       Înainte de toate, trebuie să îţi cureţi faţa corect cu un produs destinat tenului tânăr şi să foloseşti o loţiune tonică. De asemenea, nu uita de hidratarea pielii cu o cremă potrivită tipului tău de ten. Aceşti primi paşi sunt foarte importanţi, mai ales dacă acneea îţi dă bătăi de cap. În ceea ce priveşte machiajul la şcoală, primul pas care trebuie făcut este acela de a aplica fardul în culori naturale pe pleoapa superioară. În continuare, marchează colţul exterior al ochiului cu o linie subţire trasată cu fardul gri închis din trusa ta. Apoi, foloseşte creionul kohl alb pentru pleoapa inferioară. Scopul său este acela de a conferi luminozitate privirii şi de a accentua naturaleţea machiajului.
       La final, aplică mascara, care îţi va evidenţia genele prin alungire.
       Dacă ai un ten palid, poţi folosi un blush în nuanţe discrete de roz. Plusul de strălucire ţi-l va conferi gloss-ul pentru buze, care trebuie să aibă o culoare cât mai apropiată de cea naturală a buzelor tale.
       Pentru machiajul la şcoală, trebuie să eviţi culorile stridente precum şi accentele strălucitoare sau pe cele cu efect metalic. Cu cât vei folosi mai puţine produse şi în cantităţi cât mai mici, cu atât rezultatul va fi mai bun: look-ul tău va fi unul natural, potrivit vârstei tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates