Social Icons

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Paparazzi şi vedete (50)

Porţia ta săptămânală de noutăţi din Showbiz.

Kate Moss şi Johnny Depp din nou împreună?
În urmă cu aproape două decenii (mai precis între 1994 şi 1997) Kate Moss şi Johnny Depp au format unul dintre cele mai frumoase cupluri ale tuturor vremurilor (în 1997 Depp a rupt relaţia lăsând-o pe tânăra Kate profund rănită). Iată că la 16 ani de la despărţirea lor, cei doi se reunesc de această dată pentru a filma cel mai nou videoclip al lui Paul McCartney, numit Queenie Eye. „Chiar dacă cei doi încearcă din răsputeri să se evite reciproc la evenimente publice pentru că între ei au existat cândva sentimente adevărate, niciunul dintre ei nu a putut să-i spună «nu» lui Macca (porecla lui McCartney)“, a confirmat o sursă pentru Daily Record. „Au roluri foarte mici în videoclip dar este pentru prima oară când apar împreună pe ecrane după ce s-au despărţit.“ Cei doi foşti iubiţi celebri nu sunt singurele nume mari zvonite că vor apărea în videoclip – Meryl Streep şi Gary Barlow îşi vor face şi ei apariţie. Queenie Eye este cel de-al doilea single extras de pe cel mai recent album al lui McCartney, New,lansat azi în Marea Britanie. Kate Moss şi Johnny Depp au mai apărut împreună pe ecrane; ei au fost intervievaţi la The Big Breakfast în 1995 pe când încă formau un cuplu.

Halle Berry a născut un băieţel
Halle Berry a născut sâmbătă seara un băieţel superb, primul copil împreună cu actualul său soţ, actorul de origine franceză Olivier Martinez. Laureată a premiului Oscar în 2002 pentru filmul „Monster’s Ball“, Halle mai are o fetiţă în vârstă de cinci ani, Nahla, dintr-o relaţie anterioară cu modelul Gabriel Aubry. Bebeluşul cuplului s-a născut la Cedars Sinai Medical Center în Los Angeles. Actorul Olivier Martinez nu s-a despărţit de soţia sa nici măcar o secundă, iar Nahla şi-a vizitat deja frăţiorul la maternitate. Deşi actriţa a mai fost căsătorită de două ori, relaţia sa cu modelul Gabriel Aubry rămâne una de notorietate. Cei doi s-au despărţit în 2010 şi au trecut printr-un lung proces pentru custodia fetiţei lor, proces câştigat de Halle Berry. Actriţa şi Olivier Martinez s-au căsătorit în luna iulie a acestui an, după o relaţie de aproximativ trei ani.

Karl Lagerfeld va fi profesor la universitate
După cum bine ştim, Karl Lagerfeld este o persoană extrem de ocupată. Acesta este designer pentru trei case de modă - Chanel, Fendi şi Karl Lagerfeld, colaborează cu diverse brand-uri de mass-market, este fotograf, editor şi mai nou, profesor. Prestigiosul Institut de Ştiinţe Politice din Paris a confirmat că designer-ul în vârstă de 80 de ani va fi invitat pentru a ţine un curs în cadrul unui program de masterat. Studenţii vor avea ocazia să îl cunoască personal pe Karl şi să înveţe din vasta lui experienţă. Acesta va vorbi despre lunga sa carieră şi îşi va împărtăşi punctul de vedere asupra lumii, creaţiei, artei şi culturii. Cu o experienţă de aproape 60 de ani în industria modei, studenţii vor avea numai lucruri interesante de învăţat. Lagerfeld a lucrat la începutul carierei alături de faimoşii designeri Pierre Balmain şi Jean Patou, a colaborat cu cele mai importante reviste de modă şi a îmbrăcat cele mai cunoscute femei din lume. De asemenea, designer-ul este cunoscut pentru faptul că nu se fereşte să-şi exprime opiniile prin comentarii acide şi ironii subtile.
Tina Fey şi Amy Poehler, gazdele Globurilor de Aur din 2014
După succesul celor două în postura de gazde ale Globurilor de Aur din acest an, organizatorii au hotărât ca Tina Fey şi Amy Poehler să prezinte din nou acest show în 2014 şi 2015. Ediţia din 2013 a Globurilor de Aur a fost cea mai vizionată din ultimii şase ani, iar succesul ei se datorează, în mare parte, celor două actriţe, care au cucerit publicul cu glumele şi buna lor dispoziţie. Prestaţia lor a fost apreciată în nenumărate rânduri şi încă de acum câteva luni se vorbea despre un nou angajament pentru Tina Fey şi Amy Poehler. Se pare că cele două actriţe sunt foarte încântate să găzduiască această ceremonie în următorii doi ani. Viitoarea ediţie a Globurilor de Aur va avea loc pe 12 ianuarie 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates