Social Icons

luni, 25 noiembrie 2013

8 lecţii de frumuseţe învăţate de la Marilyn Monroe

       Imaginea divei a fost şi este muză pentru multe dintre starurile Hollywoodului, iar trucurile ei de beauty scriu în continuare pagini importante de istorie a înfrumuseţării. Dacă analizezi cu grijă fiecare apariţie a originalului sex-simbol, cu siguranţă poţi fura câteva dintre trucurile care au contribuit la imaginea ei perfectă. Noi am selectat opt astfel de exemple şi suntem sigure că îţi vor fi de folos ori de câte ori vei dori să îţi împrospătezi imaginea.
       DESCHIDE-ŢI NUANŢA PĂRULUI Cu toate că respingem total ideea că bărbaţii preferă mai de grabă blondele, trebuie să recunoaştem că schimbarea culorii părului a ajutat-o enorm peMonroe în carieră. Şi-a deschis nuanţa părului în primii ani de modeling şi nu s-a mai uitat în urmă. Pearl Porterfield, coloristul căruia i s-a datorat această schimbare, a folosit clasicul peroxid pentru a obţine acel blond – dar noi spunem să nu te aventurezi într-o experienţă atât de retro şi să încerci produsele de colorare moderne, care nu afectează atât de mult sănătatea părului.
       ASIGURĂ STRĂLUCIRE TENULUI HIDRATEAZĂ-TE Starul punea marepreţ pe aspectul pielii, tocmai de aceea nu se abătea niciodată de la ritualul de hidratare al acesteia, zi şi noapte. Brandurile pe care le folosea se găsesc şi azi pe piaţă: Elizabeth Arden şi Erno Laszlo.
       FĂ-ŢI CODIŢE Şi ne referim la cele obţinute prin machiaj, cu ajutorul eyelienrului. Aşa cum o demonstrează diva, prelungirea discretă a contului pleoapei superioare are un rezultat extrem de senzual.
       PUNE-ŢI ÎN VALOARE GENELE Se ştie că Marilyn adora genele false şi apela des la ajutorul lor pentru a-şi pune în valoare privirea. Un truc practic? Înainte să aplici firele-minune, foloseşte un aparat de întors genele pentru a-ţi curba propriile gene – în acest fel, baza va fi mai bună pentru cele false.
       AI GRIJĂ DE ASPECTUL SPRÂNCENELOR Monroe punea mare preţ şi pe forma sprâncenelor. Curbate, dar păstrate în liniile naturale, sprâncenele ei erau tot timpul impecabile. Dacă nu eşti mulţumită de aspectul sprâncenelor tale, este bine să faci o vizită unui specialist, iar apoi să respecţi forma pe care ţi-a indicat-o acesta.
       ÎNCEARCĂ RUJUL ROŞU Marilyn arăta bine cu roz, dar rujul pe care îl asociem involuntar imaginii ei este cel roşu clasic. Pentru a găsi nuanţa care ţi se potriveşte, ţine cont de culoarea pielii, dar şi de nuanţa ochilor. De exemplu, roşul-portocaliu arată senzaţional cu ochii căprui şi verzi. Roşul sângeriu este potrivit celor cu ochii albaştri, iar nuanţele fructelor de pădure sunt minunate pentru ochii negri.
       FOLOSEŞTE UN PARFUMEMBLEMATIC Când a fost întrebată ce poartă în pat, Monroe a răspuns cu dezinvoltură: „Cinci picături de Chanel No.5.“ Spunea chiar că îşi parfumează şi apa de baie cu celebra aromă. Când porneşti în căutarea parfumului favorit, asigură-te că îi oferi un răgaz esenţei să intre în contact cu pielea. Dacă îţi place şi după jumătate de oră, atunci ţi-ai găsit noua pasiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates