Social Icons

luni, 27 ianuarie 2014

Premiile Grammy 2014

          Premiile Grammy sunt motivul perfect pentru a aduce starurile din industria muzicală în acelaşi loc pentru o noapte incredibilă – show-ul din 2014 nu ne-a dezamăgit! Starurile au strălucit pe covorul roşu purtând nişte ţinute uimitoare. Am observat că majoritatea vedetelor au optat pentru un look glam în acest an lucru care mi-a plăcut extrem de mult. Aşadar, haide-ţi să vedem care sunt vedetele care au optat pentru nişte ţinute potrivite şi cele care au dezamăgit în acest an.

                    Bine îmbrăcate
       
  M-am îndrăgostit de rochia sclipitoare, sub semnătura lui Lanvin, purtată de Rita care i s-a potrivit ca o mănuşă.

          Cântăreaţa Katy Perry, a uimit într-o rochie de culoarea crem confecţionată din mătase tul din colecţia de primăvară 2014 Valentino. „Este muzical pentru cea mai mare noapte din muzică”, a declarat ea pe coverul roşu.
          Jay-Z şi Beyonce, cuplul regal din muzică, au uimit la Premiile Grammy atât pe covorul roşu, cât şi pe scenă! Jay-Z a purtat un costum şi un papion, pe când Beyonce a portat o rochie lungă albă cu detalii florale de Michael Costello.
          Cântăreaţa de muzică country, Taylor Swift, a purtat o rochie lungă cu mânecă scurtă într-o nouanţă aurie din colecţia Gucci Première compus dintr-o plasă de cristale şi pietre preţioase.
          Ciara, a strălucit într-o rochie cu mânecă lungă, aurie creată de Emilio Pucci. Cântăreaţa însărcitată nu a luat deloc în greutate aşa că rochia i-a scos în valoare silueta. „Mă simt foarte confortabil”, a spus ea pe covorul roşu în timpul unui interviu.
          Pink a purtat o rochie fără bretele de Joanna Johanssen cu decolteu şi bijuterii de vintage de Neil Lane, un plic Rauwolf şi pantofi Brian Atwood.
          Julia Roberts a arătat superb într-o rochie marca Elie Saab mini.
 
        Actriţa din The Pitch Perfect, Anna Kendrick, a purtat o rochie Azzaro cu crăpătură.

                    Urât îmbrăcate
          Madonna, a optat pentru un look bărbătesc creat de Ralph Lauren. Ce s-a întâmplat?
          Kacey Musgraves a purtat o rochie într-o nuanţă de roz moale, fără mâneci din colecţia Armani Prive. Culoarea aceste rochii pare a fi chiar nuanţa pielii ei...
          Paris Hilton nu a învăţat că ceea ce este prea mult strică? A optat pentru o rochie albă cu mâneci lungi şi guler creată de House of Milani, oferindu-i un look mult prea încărcat cu prea multe dungi şi ornamente şi acel guler chiar nu are ce căuta acolo.

                    Ce nu ai văzut
          Taylor Swift s-a întâlnit cu Ed Sheeran în public, în timp ce Katy Perry a fost sinceră în culise după ce a cântat pe scenă, unde Jared Leto şi Anna Kendrick acordau un interviu. Au avut mai multe momente memorabile, aşa că haide-ţi să reluăm câteva dintre ele.
          Alicia Keys a fost anunţată câştigătoarea la categoria celui mai bun album al anului în timp ce pe ecran derulau nişte amintiri şi pentru o clipă Swift şi toată lumea din jurul ei au crezut că ea câştigat. Aşadar, ea a fost surprinsă.
          Lorde şi Taylor Swift s-au îmbrăţişat în public.
          Julia Roberts s-a întâlnit cu Gloria Esterfan şi Marc Anthony în spatele scenei.
          Taylor Swift şi Ed Sheeran s-a întâlnit.
          Anna Kendrick s-a pozat alături de Jared Leto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates