Social Icons

duminică, 12 ianuarie 2014

Subiectele despre care s-a discutat săptămâna aceasta

În sfârşit am ajuns şi eu în faţa tastaturii pentru a vă scrie câteva rânduri. Sper că totuşi mai sunteţi câteva persoane pe aici şi fără să mai trăncănesc atât trecem la subiect. Săptâmâna aceasta a fost una plină din toate punctele de vedere, doar pe blog a bătut vântul şi trebuie să recuperăm timpul pierdut şi să actualizăm totul.
Kristen Stewart pentru Balenciaga
Actriţa Kristen Stewart a fost numită imaginea parfumului Florabotanica, iar în acest an continuă colaborarea cu Balenciaga pentru noul parfum, Rosabotanica. Parfumul Rosabotanica va fi disponibil în magazine din primăvara anului acesta. „La un nivel de bază, motivul pentru care vrei să porţi acest parfum este pentru că vrei un miros atractiv”, spune ea. „Asta în sine este o idee matură, mai ales având în vedere ce adolescentă am fost. Nu am niciodată cea care purta parfumul mamei şi încerca să fie sexy. Eram cea care stătea cu fraţii mei şi făceam exact opusul acestui lucru.” Noul parfum conţine esenţe de zambile, frunze de smochin, grapefuit, piper rozm cardamom, lemn de cedru şi parchouli. Kristen a fost recent numită nou imagine a brand-ului Chanel – reprezentând colecţia lor Métiers d'Art Paris-Dallas, care a fost realizată de Karl Lagerfeld.


Hilary Duff divorţează
Hilary Duff şi soţul ei Mike Comrie, s-au despărţit. Cuplul a fost căsătorit timp de trei ani şi sunt părinţii unui băieţel de doi ani. Într-o declaraţie, reprezentantul lui Hilary declara „au decis de comun acord o separare pe cale amiabilă”, adăugând: „Ei rămân cei mai buni prieteni şi vor continua să fie unul în viaţa celuilalt. Ei sunt dedicaţi pentru a-şi iubi şi a fi părinţii fiului lor uimitor şi cer intimitate în acest moment.” După aflarea ştirii despre despărţire, Hillary le-a mulţumit fanilor pentru susţinere prin intermediul unui mesaj e Twitter:

O sursă apropiată celor doi a declarat că această separare nu „a fost o decizie pripită” şi „că nu a fost un incident major. Ei chiar au s-au distanţat.” Sursa a continuat: „Au încercat terapia de cuplu, dar într-un final, au realizat că funcţionează mai bine ca prieteni. Şi ei sunt nişte prieteni buni.”
Ian Somerhalder şi Nina Dobrev la People’s Choice Awards, nimic ciudat
Ian Somerhalder şi-a făcut apariţia pe covorul roşu miercuri la People’s Choice Awards. Nu a fost acolo doar pentru a arăta bine – de fapt, a fost acolo pentru a lua trei premii. Nina Dobrev a purtat o rochie minunată creată de Jenny Packman. Ian a fost nominalizat la cel mai bun actor TV sci-fi/fantasy ca Damon, personajul din The Vampire Diaries, şi, de asemenea, pentru cel mai bun cuplu TV împreună cu colega lui Nina Dobrev, în timp ce spectacolul în sine a fost unul dintre cele mai bune specatacole sci-fi/fantasy. El şi Nina au luat acasă premiul pentru chimie pe ecran şi au împărtăşit un discurs adorabil – şi un sărut – în timp ce acceptau premiul. Discursul lor a inclus şi o mică glumă despre relaţia dintre ei în viaţa reală, dar şi pe micul ecran, terminând cu faptul că personajele lor sunt încă împreună în ciuda despărţirii lor din viaţa reală. Nina a exclamat: „Bine, că nu e ciudat!” înainte să adopte un aspect incomod. După care aceasta a adăugat: „Ei bine, este un lucru bun că avem chimie!” Apoi, Ian a sărutat-o pe obraz chiar înainte de a părăsi scena şi de a sărbători marea victorie.
La câteva ore după ce cuplul s-a reunit în L.A., Ian a asaltat Twitter-ul la miezul nopţii pentru ai ura la mulţi ani colegei lui:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates