Social Icons

luni, 7 aprilie 2014

9 sfaturi neconvenţionale de care nu ţi-a spus nimeni

       Fiecare fată este în căutarea unor sfaturi pentru machiaj şi noi tehnici care să o facă să arate bine şi cât mai natural posibil. Machiajul dacă nu este realizat într-un mod corespunzător, se poate transforma într-un dezastru. Dacă aplici câteva sfaturi pentru machiajul tău, o să ai un aspect fără cusur şi foarte sofisticat. Mai jos ai câteva sfaturi pe care să le încerci şi să observi diferenţele.
1. Pensează-te imediat după duş. Cum ai făcut duş porii tăi sunt larg deschişi, astfel încât pensatul nu o să te mai doară.
2. După ce te dai cu ruj ar trebui să aplici puţin gloss transparent sidefat pentru a crea impresia de buze mai mari. Aplică această tehnică doar dacă ai buzele subţiri.
3. Folosteşte întotdeauna o pensulă sau dacă foloseşti degetul utilizează-l pe cel inelar pentru a aplica corectorul sub ochi aşa cum trebuie.
4. Multe avem obiceiul de a introduce de câteva ori pensula în rimel. Ar trebui să ştiţi că făcând asta introduceţi aerul în interiorul rimelului.
5. Dacă ai pielea uscată, adaguă în anticearcăn puţină cremă hidratantă.
6. Trucul pentru a salva eyelinerul de la o uscare rapidă este să-l ţii în picioare, acelaşi lucru se aplică şi pentru rimel.
7. Dacă nu te descurci cu aplicarea eyelinerului poţi folosi benzi speciale.
8. Multe femei aplică mascara doar pe genele inferioare. Aplică straturi de rimel pe ambele gene, pentru o acoperire completă şi un aspect mai dramatic.
9. Nu conecta linia făcută cu dermatograf de sus cu cea de jos, astfel vei crea impresia unor ochi mai mari. Cu cât decalajul dintre capete este mai mare cu atât ochii vor părea mai mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates