Social Icons

miercuri, 23 aprilie 2014

Looks of the Week


           Săptămâna aceasta a fost una foarte încărcat şi poate că mult prea monotonă, dar în lumea mondenă s-au petrecut destul de multe lucruri. Mai jos aveţi câteva celebrităţi care au purtat nişte ţinute mai remarcabile.

           Catherine, Ducesa de Cambridge, în timpul vizitei în Ayers Rock, Australia
        Familia regală a vizitat ieri (marţi) Ayers Rock, Australia, împreună cu soţul ei. Optând pentru un look de culoarea nisipului gri, ducesa a purtat o rochie Roksanda Ilincic. De data aceasta ea a ales o rochie cu mâneci capac şi a folosit o curea pentru a-şi evidenţia talia, iar perechea da pantofi nude de la LK Pompe Bennett au arătat minunat.
           Karolina Kurkova a participat The Hollywood Reporter’s 35 Most Powerful People In Media
        Costumul modelului mi se pare superb, a purtat un costum care arată ca o rochie creat de Tamara Mellon. Mi se pare inutil să mai spun, dar acest costum negru cu un design foare elegant, iar pantalonul care curge pe picior dezvăluie un material alb. Părul o dezavantajează puţin, dar în rest totul este foarte stilat – mai ales clutch-ul şi sandalele de culoarea şampaniei de la Gianvito Rossi – care îi crează un aspect foarte elegant.
           Leighton Meester la continuarea petrecerii de la premiera „Of Mice and Men”
        Leighton Meester a revenit pe covorul roşu la o petrecere pentru a sărbătorii lansarea ei la Broadway. Ea a fost imaginea eleganţei şi a expus o silută fără cusur purtând o rochie bleumarin cu corset de la Versace. Aspectul ei a fost completat de bijuterii de la Kimberly McDonald and Jacob and Co şi de un clutch alb, rezultând astfel un look plin de farmec şi sofisticat.
           Katie Holmes la premiera „Boulevard” de la Festivalul de Film din Tribeca
        Katie a participat Duminică (20 aprilie) la premiera filmului „Boulevard” în care joacă alături de Emma Watson. Actriţa a optat pentru un look casual format dintr-un tricou alb şi o pereche de blugi gri închis, punctul culminant a fost haina ei Prada. O haină elegantă de lână neagră din colecţia de primăvară 2014 dispune de proporţii exagerată – cum ar fi nasturi uriaşi şi buzunare clapă supradimensionate – care au adăugat câteva accente retro ţinutei.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Dupa parerea mea cel mai frumos s-a imbracat Leighton Meester.

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates