Social Icons

miercuri, 14 mai 2014

Met Gala 2014 Resume

           La gala Metropolitan Museum of Art’s Costume de săptămâna trecută, vedetele s-au întrecut în a etala ţinute care mai de care mai preţioase, de la rochii cu trenă de câţiva metri de tafta până la mini-uri acoperite cu sute de paiete sau flori aplicate. Tema acestui an: celebrarea „Charles James: Beyond Fashion“. Beyonce şi Jay-Z, Victoria şi David Beckham, Anna Wintour, Anne Hathaway, Karolina Kurkova, Kristen Stewart şi Kim Kardashian... iar lista poate continua.
           Ca în fiecare an, am avut parte şi de apariţii superbe (şi cupluri extrem de stylish asortate), dar şi de alegeri neobişnuite, care ne-au făcut să ne întrebăm ce-o fi fost în mintea vedetelor (sau în dulapul stilistului) când au optat pentru o astfel de ţinută?!

           Jessica Alba a participat la invitaţia lui Diane von Furstenberg, actriţa a purtat o rochie din dantelă aurie cu un decolteu în V. Concepută pentru a captiva şi pentru a străluci din orice unghi, ţinuta a fost completată cu un clutch DVF şi cercei de aur.
           Anne Hathaway este de obicei foarte previzibilă la Met Gala, dar de data aceasta a optat pentru ceva diferit la acest eveniment. Ea a purtat o rochie fără bretele de la Calvin Klein, cu o inserţie mare la talie şi o crăpătură în faţă la fustă. A asortat un clutch în nuanţe profunde de roşu de la Rauwolf şi cercei cu diamante de la Vhernier Pan di Zucchero.
           Charlize Theron a arătat fabulos pe covorul roşu. Actriţa a purtat o rochie din colecţia Dior Couture cu un sacou elegant aruncat peste umeri. Ea a adăugat o notă de feminitate cu ajutorul bijuteriilor Fred Leighton.
           Blake Lively a fost însoţită la eveniment de soţul ei, Ryan Reynoleds. Imaginea parfumului Gucci Première, a purtat o rochie Gucci Première de mătase brodată cu detalii aurii. Blake şi-a completat look-ul cu bijuterii Lorraine Schwartz şi tocuri Gucci.
           Karolina Kurkova a purtat o rochie din colecţia Marchesa Spring 2011 cu un print floral. Forma dramatică şi tăietura rochiei a arătat ca o operă de artă şi a fost accentuată perfect cu nişte diamante Harry Winston.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates