Social Icons

luni, 18 august 2014

Ţinute inspirate de Jourdan Dunn

       Jourdan Dunn este un model care a lucrat pentru cei de la Burberry şi pentru Saint Laurent, de asemenea a apărut pe numeroase coperte ale revistei Vogue. Modelul a devenit recent noua imagine din spot-ul publicitar a celor de la Maybelline New York, ea declarând la momentul respectiv: „Sunt mândră să spun că sunt o fată Maybelline şi sper să fac oamenii să se simtă la fel cum m-am simţit eu când am văzut reclamele. ”
       Joardan a fost văzută zilele trecute părăsind Chinawhite din Londra, îmbrăcată într-o rochie de Stela McCartney. Rochia mini bordo împodobită cu ciucuri a arătat minunat pe corpul ei, în plus tivul transparent în valuri a făcut rochia să arate minunat.

       Când a participat la un eveniment ce a avut loc pe Oxford Street Store din Londra, a ales o ţinută care s-ar potrivit perfect pentru o zi caniculară. Joardan a ales un top alb scurt cu mesajul „Cara Made Me Do It” la care a asortat o fustă creion Nicholas cu un fermoar în dungi albastre şi albe. O ţinută adorabilă din care te poţi inspira.
       O ţinută mai sport purtată de model a constat într-un pulover Alexander Wang cu dungi transparente şi albe pe care apare logo-ul ’Parental Advisory’ împreună cu o pereche de pantaloni mulaţi şi adidaşi Buscemi.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Multumesc pentru invitatie :-)

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates