Social Icons

sâmbătă, 9 august 2014

Week News

          Noile începuturi sunt cele mai grele şi să reiei ceva de acolo unde ai rămas este greu pentru că mereu te vei gândi de ce m-am oprit acolo şi de ce nu am continuat atunci. Am răspunsurile la aceste întrebări, dar totuşi îmi este greu să reintru din nou în acel ritm nebun în care tot ceea ce făceam avea legătură cu TGOP.
          În continuare aveţi ştirile mai importante din showbiz aşa cum vă obişnuisem o dată.
          Mila Kunis este o viitoare mămică extrem de chic!
       Ea aşteaptă primul copil împreună cu logodnicul ei, Ashton Kutcher. Şi Mila a experimentat o serie de stiluri diferite pentru această perioadă a maternităţii pentru a ascunde burtica în creştere. Bruneta în vârstă de 30 de ani a ieşit vineri îmbrăcată într-un tricou alb larg şi o pereche de pantaloni scurţi negri, iar la capitolul încălţări a optat pentru o pereche de tenişi albi confortabili. Mila a ieşit fără Asthon, se zvoneşte că cei doi ar aştepta o fetiţă. Iniţial s-a scris că actriţa va deveni mamă în luna octombria, acum se aude că aceasta ar deveni mamă luna viitoare. Mila a recunoscut recent că este foarte încâtată de căsătoria cu logodnicul ei şi se pare că cei doi se pregătesc să facă acest pas.
          Nikki Reed radiază de fericire...
       Nikki Reed pare să fi prins microbul dragostei. Ea a fost văzută în Los Angeles în imposibilitatea de a se opri din zâmbit după o zi petrecut împreună cu noul ei iubit, Ian Somerhalder. În timp ce îşi arăta tenul luminos, vedeta Twilight şi-a accentuat silueta subţire printr-o ţinută foarte chic. Nikki a fost îmbrăcată într-o bluză fără mâneci neagră, o pereche de pantaloni trei sfert negri şi o pereche de pantofi fără toc. Nikki a fost văzută zilele trecute alergând alături de Ian (aici găsiţi mai multe poze cu cei doi), iar acesta a anunţat faptul că au adoptat împreună un cal pe nume Eagle.

          Kristen Stewart joacă rolul unui soldat în „Camp X-Ray”
       Kristen Stewart devine o doză dură de realitate în noul ei film întruchipând un soldat care soseşte în închisoarea Guatanamo Bay. În trailerul nou lansat al filmului apare soldatul Amy Cole care vede adevărul despre cât de dură este viaţa pentru prizonierii centrului de detenţie în care unii au fost închişi în mod greşit timp de opt ani. Aparent Kristen era gata să renunţe la imaginea Bellei Swan atunci când a semnat pentru noul rol. Sperând să scape din orăşelul micuţ ajunge în Irac, unde tânăra recrută ajunge paznic la Gitmo. Se întâlneşte cu ostilitatea şi abuzul faţă de musulmanii de care se ocupă ea şi colegii ei, majoritatea de sex masculin, ea merge împotriva protocolului şi se împrieteneşte cu un prizonier care a fost reţinut de mai bine de un deceniu. „Poţi vorbi cu ei, dar nu îi lăsa să afle nimic despre tine” este avertizată în timpul instrucţiei „nu îi lăsa să-ţi intre în cap”. Desigur, ea face exact opusul şi se trezeşte într-un conflict teribil când Ali Amir, jucat de Payman Maadi, îi spune povestea lui: „Unul dintre paznicii de aici, mi-a spus că ştie că sunt nevinovat, dar chiar şi aşa nu pot merge acasă” îi mărturiseşte el. „Nici o ţară, nici un oraş nu mă va lua pentru că am fost aici” continuă el, adăugând ameninţător: „Tu şi cu mine, suntem în război”. Aici găsiţi mai multe poze promoţionale.


        Christina Ricci a născut
       Christina Ricci a născut un băieţel! Cei doi părinţi, Christina şi soţul ei James Heerdegen, au declarat că sunt „încântaţi şi gata pentru o schimbare de ritm”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates