Social Icons

duminică, 21 septembrie 2014

7 modalităţi de a-ţi face ţinuta mai interesantă

           Cu toate am avut câte o dimineaţă când tot ceea ce ţi-ai dori este să te întorci pe cealaltă parte în pat, să-ţi prinzi părul într-un moţ şi să porţi un tricou uzat şi blugii preferaţi. Uneori se acceptă aceste zile, mai sunt şi alte zile când trebuie să arăţi excepţional, dar în acelaşi timp confortabil şi elegant.
           Din fericire, poate fi mult mai rapid şi mai uşor decât crezi să transformi o ţinută plictisitoare într-o ţinută interesantă. De fapt, cu câteva ţinute grijulii, puteţi obţine look-uri interesante.
           Cei mai mulţi cred că doar îmbrăcămintea face ţinuta, dar nu este întotdeauna cazul, uneori e vorba de nişte simple, suplimente sau trucuri pentru a face o ţinută mult mai interesantă.
           Încercaţi un accesoriu de păr – ca un turban!
           Dacă te-ai săturat să vezi pălării peste tot încearcă un accesoriu de păr mai ciudat ca un turban schic, un văl sau o barette. Dar te rog, nu elastice.
            Foloseşte-ţi căştile ca accesoriu
           Ne plac obiectele de zi cu zi care au rol dublu ca accesorii, şi căştile sunt accesorii favorite. De la căştile de designer, cum ar fi Alexander Wang sau alte branduri mai accesibile, care dau valoare acestor accesorii.
           Adaugă o pereche de ochelari clasici
           Ochelarii de soare sunt, probabil, cel mai simplu accesoriu pe care îl poţi încorpora în ţinuta ta, deoarece acestea vin în diferite forme, mărimi, culori şi stiuluri. Cu toate acestea nimic nu bate o pereche de ochelari de soare în stilul aviator.
           Poartă o centură chic
           Chiar dacă nu credeţi o centură poarte face diferenţa între o ţinută plictisitoare şi una chic. Mai ales când porţi rochii, unele articole de îmbrăcăminte te pot dezavantaja, dar o curea îţi mai scoate în evidenţă talia.
           Un plus cu o pălărie
           Soluţia perfectă pentru noi toţi oamenii leneşi? O pălărie! Gândeşte-te puţin, nu trebuie nici măcar să foloseşti spumă sau ceva! Doar alege o pălărie pentru ţinuta ta şi eşti pregătită pentru a ieşi.
           Adaugă puţină culoare pe buze
           Uneori este nevoie să ieşi din casă pentru a merge la muncă şi când arunci o privire în oglindă îţi spui „Ce plictisitor!”, dar există o metodă foarte simplă de a repara această problemă cu un obiect suficient de mic încât să îl iei cu tine în geantă: ruj. Încearcă să foloseşti un ruj strălucitor pentru a fi mai interesantă ţinuta ta.
           Poartă o eşarfă
           Fie că este iarnă, vară, primăvară sau toamnă va exista mereu o eşerfă care îţi poate ţine de cald sau care să-ţi păstreze ţinuta incitantă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates