Social Icons

joi, 25 septembrie 2014

Află care sunt pașii esențiali pentru o manichiură admirată de toată lumea

        Dacă vrei să îți faci o manichiură profesională, ca la salon, trebuie să urmezi câțiva pași esențiali. Uite ce trebuie să faci.
1. Pregătirea. Este un pas esențial pentru a avea unghii frumoase. Pielea din jurul unghiilor are și ea nevoie de îngrijire. Aplică ulei pentru cuticule, împinge apoi cuticulele cu un bețisor de lemn iar apoi folosește un buffer pentru a netezi ușor suprafața unghiei.
2. Forma. Nici o manichiură nu va părea profesională dacă unghia nu are o formă definită. Folosește o pilă pentru a scurta lungimea unghiei și pentru a-i da formă. Începe mai întâi cu părțile laterale ale unghiei și abia apoi cu vârful.
3. Baza. Aplică pe unghie o bază care va pregăti unghia pentru ojă. De asemenea lacul de unghii va adera și rezistă mai mult timp. În plus, unghia ta va fi protejată de acțiunea ojei și nu se va decolora.
4. Culoarea. Dacă ai ales culoarea pentru manichiură agită bine sticluța și îndepărtează surplusul de ojă de pe pensulă. Așează pensula paralel și cât mai aproape de cuticula unghiei și trasează o linie înspre vârf. Încearcă să nu aplici oja în mai mult de trei mișcări.
5. Finisare. Îndepărtează urmele de ojă de pe piele (cu siguranță ți se întâmplă și ție) cu un bețișor de urechi îmbibat în dizolvant pentru lacul de unghii.
6. Strat protector. Aplică un strat de ojă protectoare. Așteaptă ca acesta să se ususce și hidratează-ți pielea mânilor cu cremă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates