Social Icons

miercuri, 17 septembrie 2014

Eleganță și atitudine

          Eticheta implică anumite îndatoriri: să fii amabil chiar când nu ai chef să vorbești cu nimeni; să stai cuviincios la masă atunci când vrei să stai tolănită în fața televizorului. De accord, dar, în egală măsură, eticheta confer drepturi. La rândul dumneavoastră, sunteți îndreptățită să așteptați atenție și respect.
          Toate comportamentele care reglează și orânduiesc viața în societate se învață. Ați fost învățați să nu mâncați cu degetele, să nu-I îmbrânciți pe oameni care stau la rând, să dați „bună ziua” și să spuneți „mulțumesc”.
          Competențele tenhnice sunt astăzi larg răspândite. Este posibil ca doua persoane să fie la fel de bine pregătite. Vor putea fi deosebite și prin felul în care au fost eucate. La compentențe egale, va fi preferat întotdeauna candidatul cel mai agreabil în societate.
          Așadar, vă invit să deschidem un nou capitol atât pe acest blog, cât și viața voastră și anume: Eticheta. Un capitol care ne va ajuta să ne diferențiem de restul și care în fiecare săptămână ne va da noi lecții din care să învățăm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates