Social Icons

joi, 4 septembrie 2014

Frumuseţea nu acceptă erori!

       Din dorinţa de a epata prin frumuseţe, unele femei tind să exagereze în privinţa trucurilor şa care apelează. Iată o listă cu erorile beauty cele mai frecvente pe care nu vrei să le afişezi.
       Părul tocit şi casant. Dacă vrei ca părul tău să îşi păstreze suflul sănătos, renunţă în primul rând la placa de îndreptat şi exersează întinsul cu peria. Sfatul stiliştilor este să mizezi întotdeauna pe un şampon şi un balsam care poartă recomandarea „pentru păr uscat sau deteriorat” şi să pregăteşti şuviţele cu un strat de loţiune cu protecţie termică înainte de expunerea la căldură.
       Diferenţa de ton dintre faţă şi gât. Fondul de ten ar trebui să însemne, în primul rând, uniformitate. Poţi însă distruge iluzia perfecţiunii tenului dacă uiţi să-l „asortezi” cu gâtul sau nu acorzi atenţie şi acestei părţi a corpului. Pentru a evita efectul de mască, aplică produsul până în zona decolteului.
       Smokey extrem. De obicei, începi cu o idee. Eşti doar tu, paleta de farduri şi oglinda din faţa ta. Dar lucrurile se complică atunci când începi să aplici din abundenţă nuanţe mult prea întunecate pentu culoarea pielii tale. O să ţi se pară că până şi Morticia Addams arată mai firesc. Pe zi, renunţă la efectul smokey prin aplicarea subtilă a unui eyeliner negru de-a lungul liniei de contur a ochilor, obţinând astfel o privire pătrunzătoare.
       Blush fără măsură. Dacă se văd marginile fardului de obraz, atunci ai greşit şi privirile întoarse după tine nu vor fi de aprobare, ci din contră. La aplicarea fardului de obraz, ţine minte că este important ca după ce iei textura de blush din paletarm să scuturi pensula, pentru a îndepărta surplusul.
       Creion de buze prea vizibil. Groase sau subţiri, toate avem buze frumoase. Însă vraja se rupe dacă le conturăm cu un creion mai închis la culoare decât nuanţa pielii sau, mai rău, decât cea a rujului. Dacă eşti însă adepta unei forme precise a buzelor, optează pentru un produs în tonalitatea potrivită!
       Bronzul exagerat.Pentru că în sezonul rece te poţi bronza numai într-un loc exotic, în care uneori e dificil să ajungi, tentaţia de a încerca autobronzantele este mare. Acestea ar trebui să ofere iluzia pielii sărutate de soare. Aşadar, adaugă cremă cu cumpătare pentru o strălucire ca de bronz natural.
       Unghii mult prea lungi.Chris Walton a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi unghi din lume, dar asta nu înseamnă că sunt recomandate. Lungimea exagerată, dublată în unele cazuri şi de o culoare neon, este antonimul feminităţii. Ca o generalitate după care eu mă ghidez cu sfinţenie: de îndată ce îţi este greu să tastezi mesaje pe telefon, e timpul să le scurtezi.
       Mascara în straturi numeroase. Ştim foarte bine că mascara întregeşte machiajul ochilor. Însă ce se întâmplă atunci când este aplicată în exces? Crede-mă, nu vei obţine efectul genelor false, ce pe acela al unor picioare de păianjeni. Aşadar, aplică mascara pentru o finisare naturală sau gene false pe colţurile exterioare, pentru o privire sexy.
       Sprâncenele tatuate. Iată un truc de frumuseţe la care recurg din ce în ce mai multe femei. Sprâncenele au un rol deosebit în armonia şi simetria chipului, aşaa că, dacă alegi să le tatuezi la un salon de cartier, poţi da impresia că eşti o Cruella de Vil, pentru că uneori pot fi de-a dreptul înfricoşătoare.
       Demachiere lipsă. Folosind zilnic, dimineaţa şi seara, produsele indispensabile demachierii (de la gelul de curăţare, până la aplicarea unei creme), vei descoperi efectele benefice pe care acestea le pot avea asupra pielii. Omiterea repetată a acestui proces poate cauza apariţia prematură a ridurilor, a petelor sau a coşurilor ori schimbarea culorii tenului.
Glitter excesiv. O nuanţă îmbogăţită cu pigmenţi fini de strălucire este foarte atractivă pentru un machiaj de seară, însă trebuie să ştii când să te opreşti. Nu vrei să fii confundată cu un discoball dintr-un club, aşa că fardurile excesiv de sclipitoare sau tonele de glitter trebuie să lipsească din portfardul tău de zi cu zi.
       Zâmbet îngălbenit. Cine vrea săsărute o femeie cu dinţii neîngrijiţi? Pentru o dantură albă, strălucitoare şi pentru un zâmbet minunat, trebuie să recurgi la aste de dinţi care acţionează ca un tratament de albire sau la proceduri de detratraj recomandate de medicul stomatolog.
       Parfumul în exces. Dacă te întrebi de ce aleg unele persoane să stea departe de tine, e posibil să nu îţi împărtăşeasc gusturile în materie de parfumuri. Indiferent de ce pH ai, âine minte următoarea regulă universală: nu mai mult de trei pulverizări pentru o apă de parfum şi nu mai mult de patru pentru o apă de toaletă.
       Bucle ultrafixate. Pe lângă faptul că nu mai constituie de mult un trend, buclele care îţi amintesc de permanentul bunicii pot deveni un adevărat obstacol pentru un bărbat. Cum ar putea acesta să-şi ruleze degetele prin părul tău, dacă există riscul de a i se bloca acolo? În prezent, se poartă buclele dezordonate, lejere, uşor de coafat, care poartă semnătura naturaleţii.
       Manichiura şi pedichiura french. Dacă ai purtat acest model pe unghii la balul de absolvire, află că e timpul pentru un update. În prezent, se mizează pe combinaţii de culori mai extravagante. Dacă vrei totuşi să păstrezi tonul clasic-french, dar cu o atingere futuristă, înlocuieşte albul cu roşu sau negru.
       Piele uscată. Dacă hidratarea pielii nu face parte din rutina ta zilnică, ar trebui să ştii că bărbaţii sunt atraşi de femei cu tenul catifelat, mâini mătăsoase şi picioare strălucitoare. Indiferent de sezon, o loţiune sau un ulei puternic hidratant face bine pielii tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates