Social Icons

luni, 15 septembrie 2014

Inspiră-te din stilul lui Michelle Dockery

         Michelle Dockery este o actriţă britanică, cunoscută pentru rolul Lady Mary Crawley din serialul „Downton Abbey”. Succesul ei în serial i-a permis să înceapă tranziţia pe marele ecran, cu roluri în producţii cunoscute cum ar fi „Anna Karenina” şi „Non-Stop”, în care joacă alături de Liam Neeson şi Julianne Moore. Atunci când nu filmează, Michelle îşi dedică timp cântatului, apare din când în când pe coloana sonoră serialului „Downton Abbey” împreună cu colega ei Elizabeth McGovern.
         O persoană cu foarte multe abilităţi, Michelle nu ne dezamăgeşte nici la capitolul vestimentaţie. Stilul ei se rezumă la siluete simple, cu detalii fashion-forward şi texturi.
         Când a participat la Golden Globe Awards din acest an, Michelle a ales o rochie Oscar de la Renta. Actriţa a arătat minunat în rochia argintie cu detalii de aurii, pe care le-a accesorizat într-un mod simplu. Pentru a menţine accentul pe rochia metalic, Michelle a permis decoteului să vorbească de la sine fără bijuterii şi a adăugat doar o pereche de cercei simple. Michelle a făcut o alegere potrivită atunci când a ales să-şi păstreze părul şi machiajul simplu, doar buzele roşii fiind cele care atrăgeau atenţia.
         La petrecerea celor de la Audi din săptămâna Emmy, aceasta a optat pentru o rochie verde fără bretele cu un tiv asimetric de la Zac Posen. O rochie foarte măgulitoare care datorită pliurilor plasate strategic i-a evidenţiat foarte bine silueta. O selecţie de bijuterii curtoazie de la EFFY Jewelry, modelele Dana Rebecca şi Melinda Maria, împreunăcu clutchul auriu i-au accesorizat look-ul.
         La premiera filmului „Non-stop” din Paris, actriţa britanică a ales o ţinută all black de la Lanvin. Rockia ei din satin negru a fost foarte bine scoasă în evidenţă de un inel din colecţia Dana Rebecca.
         În perioada în care promova serialul „Downton Abbey” în Los Angeles, Michelle a purtat o ţinută creată de un designer britanic, selectând o ţinută din colecţia de toamnă Victoria Beckham 2014. Deşi această ţinută nu a apărut pe catwalk, are un lanţ auriu şi o fustă plisată cu un imprimeu abstract ce oferă un contrast izbitor cu partea de sus de culoare albastru marin.
         La o petrecere care a avut loc anul trecut la Muzeul Guggenheim din New York, actriţa a purtat o rochie Vionnet care a constat într-un top de mătase cu mâneci lungi, o fustă asimetrică în culori aurii. Ţinuta a fost completatăde bijuterii Kwait şi o geantă Prada. Ceea ce îmi place foarte mult la această ţinută este fusta, care atrage atenţia, iar culoarea gri vine foarte bine cu pielea ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates