Social Icons

joi, 9 octombrie 2014

Cum să alegi cea mai bună nuanţă de maro pentru rujul tău

         Aici este cu siguranţă o ierarhie, mai ales când vine vorba despre ru, şi este destul de sigur să spui că roşul domneşte. În timp ce înţelegem şi apreciem culorile clasice care ne modelează rutina de înfrumuseţare, simt că este datoria mea să aduc la lumină şi alte nuanţe caste de culori. Maro, de exemplu. În opinia mea, rujul maro primeşte un ambalaj urât. Este atât de des aruncat la categoria „nefolosit” pentru că nu putem înţelege modul în care aceasta se încadrează în vieţile noastre (şi mai ales pe feţele noastre). Acum că această culoare (în mai multe nuanţe şi texturi) câştigă un impuls pe podiumuri şi în reviste, o să-ţi arăt cât de bine arată.
Nuanţa pielii este deschisă

         Pericolul care apare atunci când alegi un ruj maro este că dacă optezi pentru o nuanţă prea deschisă sau prea aproape de nuanţa pielii tale este acele de a părea prea uniformă. Alege un ruj maro cu tente roşiatice sau portocalii. Tenta roşiatică va arăta perfect cu tenul tău de fildeş!
Nuanţa pielii Medium

         Dacă frumuseţea tenului tău cu nuanţe mai calde sau măslinii, atunci ai mai multe opţiuni când vine vorba de maro. În cazul în care pielea ta este în partea mai caldă trebuie să stai departe de rujurile maro cu tente roşiaticesau verzi, deoarece aceastea pot oferii feţei tale un aspect mai rumen. Încearcă ceva mai rece cu tonuri de gri. Dacă ai un ten mai măsliniu poţi îmbrăţişa tonuri întunecate de maro. De fapt, tonurile de galben îi vor face tenul versatil. Încearcă o nuanţă de ciocolată vampy şi vezi dacă nu o să întorci câteva capete data viitoare când ieşi în oraş.
Nuanţa pielii închisă la culoare

         Când vine vorba de această culoare a tenului, o nuanţă de maro pământesc este cheia datorită contrastului creat. Tu pentru ce nuanţă de ruj o să optezi în acest sezon?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates